Uppsägning av matteskapet...

Ja ha...nu säger mina hundar upp mig som matte...ännu en helg i bandyns tecken. Visst de får sina promenader och lekar. Men det räcker inte, speciellt inte åt den lille herren... terroristen... lilleman... valpen... krutte osv osv... Han vill ha sitt ! och det med stora ord. Kocco vill bara ha mig! vara närheten av mig! Jo det är sant...det finns dom som gillar att vara nära mig ;-))

Det började i fredags...Efter en hemsk natt...krutov var väl på viset riktigt...efter att ha fått gått ut med honom mitt i natten gick han raka vägen upp och kissade i SÄNGEN... han har varit stökig i flera nätter nu och jag var så slut på fredags morgonen så jag SKOLKADE...jo jag erkänner...jag skolkade från jobbet. Jag är 43 år och har aldrig skolkat från ngt jobb tidigare men nu behövde jag det.
Ännu en träning nere på ön för Daniel,  jag och kärleken kämpade på med det sista i renoveringen av mitt kök.  Hundarna fick inget av mig...bara lite lek och spring på åkern.
Lördagen upp i hyfsad tid inte okristligt tack o lov. Det var hemma match på ön och jag är en av ledarna..jo jo mensan...så sant så sant...men om jag gör nytta eller ej..fniss...det vet jag inte ... men än behåller jag jobbet som alltiallo...hjälpte till att slipa skridskor..ja ja nästan ialla fall... Fick brynja kanterna (heter detså?)
Seda nskulle vatten flaskorna fyllas...och sedan började mitt jobb som speaker och matchsekreterare. Dee ni.
Tack o lov blev det vinst och sedan var det dusch mm och snabbt hem till lite lätt hysteriska hundar. Skynda göra mat åt en vrål hungrig son...Efter maten gick vi ut, jag utmanade sonen i landbandy...gissa vem som vann... tjoho jo men visst...den gamla kärringen kan än må jag säga, jag blir lite impad sälv faktiskt ;-))
Hundarna mkt mkt hysterisk nu när de hörde oss tjoa ute och de fick vara inne. Så lilleman, uppfinnaren alias krutte öppnade dörren alldeles själv och alla hundarna sprang överlyckliga ut och ville vara med i leken.. Det gick bra ett tag men sedan lessnade sonen som tyckte att hundarna fuskade.

Försökte komma i säng i tid me n det lyckas man ju aldrig med...klockan ringde okristligt tidigt i morse...bussen skulle åka 08,15, till Ljusdal. Kanske inte låter tidigt men tänk då på att man ska fixa allt på morgonen med allt vad det heter, rastning av hundar, utfodring av hundar och av mig och sonen...packning av matsäck mm mm
Ett glatt gäng i bussen tack o lov, de är et t super härligt gäng...aldrig sura miner.
Tack o lov en seger igen...fniss...det är lättare att klara lååånga dagar som sådana hära då...
Hemma kl 13,45...maten var klar 14,00..snabba ryck...hundarna hysterisk..längtat efter MIG!
Men efter maten gick jag en ganska så lång promenad...men tyvärr den som bäst behövdes få lugn efteråt är den som är mest pigg och vill INTE vila...gissa vem?!...Rätt svar...KRUTOV.

Så efter ännu mera stök inne och uppacknig av matsäck mm så fick jag göra lite sitt fot övning med lille man, och leta övning... me n inte hjälper det...han vill bara ha mera...mera av allt... MEN just nu sover han lite, annars hade jag inte kunnat skriva några rader.
Jag är i allfall jätte nöjd med mitt nya kök...tänk vad lite färg och tapeter och en händig och go karl som stöttat mig när jag tappat tålamodet och blivit 3 år på fem röda sekunder när det jäklas. Jag kan tycka att det är lite slöseri med min dyrbara tid...tänk vad mycket hundträning jag har kunnat göra i stället för att måla köket och snickra osv... Men nu är det klart....bara golvet klart men det får vänta.... Så nu mina vovvar...nu kan vi börja träna lite igen.
Tack kärleken för hjälpen, tack mina älskade barn som stått  ut med röran i flera månader.... nu är köket klart...tjo ho.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback