VINST

Tjoho... i kväll spelade sonens lag hemma match mot skutskär... vi vann med 7-3..

Killarna spelade mkt mkt bra... det är nog deras bästa match hittils... den innehöll allt... som ett senior lag spelar fast dessa killar bara är 13.... Dessa ord är inte från mig utan från fd A lags spelare som stod på läktaren.

Daniels prestation var mkt mkt bra... inte lika synlig eftersom laget som helhet var så hög.. så ALLA var så duktiga.

Han fick sig rejäla smällar men han bara kliver upp coh kör på... men efteråt... han har fått massage nu i kväll och somnade ovaggad ganksa så sent ändå 22,30..

Bussen går i morgon kl 10,30.... Söderhamn nästa...

Ulf hjälper mig med hundarna i morgon.

Anna har fullt schema när det gäller lucia firande... kul att de får så fina presenter av en del de lussar åt... fina minnen.

Anna och jag hade en mysig stund vid köksbordet nyss... fick sitta och prata i lugn och ro.. inte allt för ofta tycker jag... inte sista tiden i allafall..  vi har haft fullt upp både hon och jag... men det blir väl så ibland...
Hoppas vi får träffas i morgon kväll i allafall....

nu måste jag nog natta mig själv... lite irriterande... jag gjorde nyss ett prov ang BE körkort... hade 1 fel... fan jag tänkte ta ett annat svar men av ngn jäkla anledning så tar jag ett annat ändå...varför gör  man så...??? 

det är mitt bästa reslutat hittils... 1 fel... ska väl vara lite nöjd ändå... men nästa gång kan jag torska rejält..... ni vet väl vid detta laget hur min hjärna fungerar.... ?! det går i hundra elva knyck och nästan inget fastnar...fniss fniss..  tror alltid att rätt svar är fel coh väljer då det felaktiga svaret...hm.. ja ja .. jag ska inte klaga på min hjärna.. jag gillar den ändå faktiskt...fniss fniss... roligt med alla dessa tankar emellanåt trots att det kan vara jobbigt ha ha... men oj vad jag börjar svammla... kan tro att det är dags att sova nu !

 go natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback