lite av varje

Igår var det slappaste dagen i manne minne...gjorde absolut ingenting och det höll på gå mig på nerverna. Jag har otroligt svårt att inte göra någonting och bara slappa i soffan. Det blir sååå tråkigt även om det absolut inte var fel på sällskapet;-)
Men det spritter i den gamla tanten ;-)

I morse fick jag skjuss av kärleken till jobbet...jobbigt att kliva upp men jag tycker det var lite små skönt att vara på plats igen...tillbaka till verkligheten. Inte för att jag gillar mitt jobb p å det sättet...."inte nå kul att vända på papper" men till jobbarkompisar och till rutiner mm...sånt gillar jag.

När jag kom hem så var det bara att göra lite mat, promenad med hundarna och tjoho vad de sprang.... Sedan hade jag djurkommunikation kl 15,00. Hemma 16,45...skynda sig at tgöra mat igen och att äta. Skynda sig att plocka undan och rusa ner till faster som ville bjuda på skinmacka och julgröt för hela gården men eftersom min mage inte tål skinkmacka och julgröt TYVÄRR för jag älskar det... så ville jag äta innan...för å inte bli allt för frestad.
SItta och vara social i ngr timmar för att sedan komma hem och ha 2 ömhetstörstiga och 2 aktivitets törstiga hundar...så vi körde lite lydnad på köksgolvet...undrar hur många timmars träning mitt köksgolv varit med om egentligen genom åren...fniss....
Det är ju inte alltid lätt att försöka hinna med att träna hundar när man har barn och familj å ta hänsyn till. Tänk när ungarna var små...vilken tur att köksgolv finns...fniss....
Kocco körde jag lite positionsträning, stegförflyttningar bakåt, gjorde klockan och avslutade hennes träning med fjärr och riktade in mig på tekniken.
Krutov körde jag sitt fot... och fot och så gick jag mellan 1 och 2 steg...längre än så har vi inte kommit. Jag gjorde ingångar och av slutade hans träning med att försöka få honom att ligga rak...han vill slänga sig pladask ner och slänga sig på skinkan... han har mkt svårt att ligga riktigt...jag uppfattar det som att det spänner lite i bakänden på honom....så jag tar det lugnt och tänker på belöningen där...så hoppas jag att med lite tålamod så kommer han att förstå hur han ska lägga sig och förståss när spändheten försvinner så blir det nog lättare. Hoppas jag.
Kärleken hann jag träffa i 10 minuter tror jag det var...men i morgon efter bandyn hinner vi nog ses...hoppas jag.
Dottern i huset har för tillfället en helt annan klockrytm än jag just nu så henne hinner jag nästan inte träffa. Sonen var med när faster bjöd på gröt så där fick jag min dos ...lite i allafall...Det är inte lätt när barnen blir större...de behöver en inte på samma sätt...samtidigt som friheten är ganska så skön...men det känns...fniss fniss...och det innebär även att jag blir äldre i takt med dom växer...ååå hemska tanke... ha ha
Nu ska jag jobba lite så ...hej så länge

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej,hej va länge sen...å lika så att träna ihop,snart får vi va i plant skolan,å vi tfäffas väll då rå!!!
Ha det bra.

2007-01-03 @ 21:15:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback