SM GULD

Helt sjukt underbart!!!
 (bild från förra året)
Det är så himla underbart att få uppleva detta ... och med mina barn som brinner för det lika som jag.Det var många glädje tårar, vi skrek och grinade om vartannat. Ulf och pontus ohc "vimmerby" var ju också med.. härligt att få dela det även med dom förstås.

Att byn vinner känns så ... ända in i själen. Det är bra för byn. Vi visar att allt är möjligt, vi är stolta mm mm listan kan göras lång.
Med risk för att missa ngn eller ta ifrån ngn sin prestation... det vill jag inte för alla är lika delaktig i en sådan framgång självklart ! Men jag vill i allafall nämna några som jag tycker har gjort en kanon säsong och som är så väl värda detta, de tog chansen inför denna säsong... Fredrik Åström, Per Törnberg ohc Daniel Jonsson.
Redan vid förra finalen när vi gick på isen ohc jublade åt guldet sa jag till mina barn... nästa år.. då ska vi åka Red Farmers bussar...
När olyckskorparna kraxade inför denna säsong på gund av att vi tappat en hel hop med spelare stod jag på mig. Jag vet att vi vinner... De unga killarna kommer att kliva fram och ta för sig... jag var sten säker!.. Jag har aldrig kännt något annat... Å gud vad härligt att jag fick rätt... Alla dessa kraxande före säsong... rätt åt dom.. fniss fniss.

Men måste bara nämna Peter Törnberg också... vilken hjälte... att trots smärta offra sig så för laget. Han offrar sig jämt. Så VIKTIG .... i mitt sätt att se på laget är han nog den viktigaste spelaren.
Ja slutar jag inte nu så har jag väl nämnt alla spelare... men alla är så väl värda att skrivas om.

Heja byn heja byn.. från en stolt by bo....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback