blev bra

har varit ganska så duktig på att träna lite lydnad med hundarna.. små pass här hemma på gården... skönt... måste även ställa lite mera krav på lilleman i vardagen, han kommer alldeles för lätt undan;-))
Han är fortfarande så barnslig och han sitter och kissar än...  när han lyfta på benet den där gången var alltså en en gångs grej... fniss fniss...
 (bilden är från SM i Karlsborg när vi går kortegen)

Sista dagarna har väl inte varit så kul med lite små konflikter, helt i onödan i mitt tycke... jag förstår inte varför man måste bråka alls?
Jag må vara blond och blå ögd men försök inte omyndigförklara mig för då blir jag så ledsen och besviken. Att man inte tycker lika är en sak och så är det i livet men att försöka påtvinga ngn annans tänk och inte tar hänsyn till den andra människan....grrr.
 -man kan vara ense om att man är oense;-) som en klok kvinna sa till mig en gång.

Extra jobbigt är det ju att lämna barnen till sin far... sonen och jag har varit i lag i nästan 4 veckor nu... och anna och jag har mera haft telefon och sms kontakt eftersom vi har varit i från varandra sååå mååånga mil...men det är lika hemskt att lämna henne... trots att de är så stora men det blir svårare ohc svårare... Tur att telefoner finns;-)

Kvällen slutade i allafall trevligt eller rättare sagt mkt bra... tillbringade kvällen med kärleken.

Är hemma nu och rensar lite papper, ska ut ohc träna lite med krutov... lite lydnad igen...
Sedan blir det lunch hos Ulf ohc Pontus... För att sedan åka till Flät och njuta av skogen och frilufslivet hela eftermiddagen.

Ulf står för middagen och det blir väl som vanligt mkt gott ohc lite rött vin till... Det får inte bli alltför sent då jag ohc kocco ska upp och tävla i morgon... vi har KM i bevakning.... Måste gå bra om vi ska ta oss till DM... DM är uttagningen till SM... Så ni förstår att det är en viktig tävling!

Ha det så bra och njut av livet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback