Födelsedag

Min son fyllde år i går 13 år... hurra hurra hurra!!! hoppas jag får en bild från kalaset som jag kan dela med mig till er. Jag tror anna knäppte lite bilder med sin telofon... det blir såhimla bra bilder med den.

Det är pappa vecka men han ville ha "kalaset" hos mig så så blev det:-) Det är kul när alla träffas och en del skratt blev det. Anna höll på bli galen på hundarna eller rättare sagt krutov så jag fick sätta ut dom i hundgården.... spelar ingen roll hur många ggr jag säger att det hjälper inte att skrika för full hals TYYYYSSST å tro att hunden ska bli tyst....?! ( konstigt för hon vet hur ma n ska göra men gör aldrig så?) 
Mina nerver  klarade inte av en skrikande 17 åring så jag valde att låta hundarna ha det lungt i hundgården  i stället.... synd mkt synd....kanske bäst för husfriden också...
En trevlig kväll hade vi i allafall.

Söndagen blev bara hundträning hela dagen och eftermiddagen.... inte förrän runt 19,30 kom jag hem och kunde krypa upp i soffan och ta det lungt... det var bevakningsträning, med spår, ohc ljud och hjälpte till med andras träning mm
Ulf tillbringade sin dag nere på ön.... hejja byn,....champion cup vinnare tjoho!!!

Första dagen på jobbet gick så där... var hos sjukgymnasten i går också... vet inte vad jag ska säga om det..... det återstår att  se....axeln är öm och gör ont... men vi får bita i hop här å se om det kan gå över av sig självt och lite träning??!!

nä nu måste jag skynda mig...
höres

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback