inte så mkt klokare ang krutov

Elsa före   och efter  


Wille före  och efter  Willes päls är mkt svår att sköta då den hela tiden tovar sig i små små tovor. Så både för Willes bästa och för mattes skull så klipps han ganska så kort ofta.


Ludde före  och efter  och i väntan på hans matte så gick han först lös i trimmet och luktade, sedan gick han in och satte sig i en bur. 

 En slagen hjälte... Fick lugnande.... han var så "behaglig" hela kvällen :o) stackarn. Å det lilla bantaget han hade,... där gjorde det jätteont... oj oj ;o) ler... när jag skulle ta bort det så "skrek" han...  så ont... så fort det var borta så vips inge ont alls...ler... som små barn... å män;o)

Vi var i Falun i går... hela dagen gick igen... en specialist  skulle vi få träffa denna gång... Det blev vi lovad förra gången också men då blev vi snuvad på det... ja ja det är en annan historia.

Han kunde konstatera att hans skelettförrändringar inte påverkade honom, ingen smärta mm Men varför han får återkommande inflamationer förstod han inte. En hel del provtagningar blev det, får nu vänta 1-2 veckor på svar. Kan vara reumatiskt, ngt med immunförsvaret och så var det ngt mer som jag inte minns... de tog också prov för att kolla erlischias mm.
Han fick kortison spruta och ska äta tabletter i 1 månad....hm vet inte alls vad jag tycker om det... jag gillar inte kortison... det ger så jäkla mkt biverkningar så fy fan. Men en del blir ju bättre av det....
Jag hade sådan huvudvärk i går så jag hade mkt svårt att hänga med när veterinären pratade... Frågorna kom efteråt.

Det är ju bara å ringa i och för sig och ställa frågorna per telefon.

Så nu tar vi ytterligare en vecka i taget... kanske två.

Han ska få en kraniosackral behandling i slutet på nästa vecka för det gjorde honom så gott.

Kommentarer
Postat av: Carina T

Hoppas du snart får veta svaret på varför han har ont.



Skratta när jag läste om hissen.....Sånt som inte får hända =)



Kramisar!

Postat av: Maja

Stackars dig och Krutov. Du kan inte tänka dig att ringa en djurhomeopat? Kolla på ullabo.com om du är intresserad.



Maja

2009-08-01 @ 12:10:32
URL: http://majaskraft.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback