Måndag igen och igen

Jag har absolut inga problem med måndagar men vad jag känner är... fan va fort det går... hela tiden ! kan det någongång gå lite saktare...  å då menar jag inte när man står och tittar på bandy och det är så där olidligt spännande och man väntar på att domaren ska blåsa av för matchen och  det är fördel vårt lag, DÅ går tiden sakta... NÄ inte så menar jag... utan jag önskar att tiden gick lite saktare så man hinner med allt man vill göra och måste göra.

Helgen har gått så fort så fort, så trist när anna åker hem, men så är det, bara att acceptera att ens barn blir stor och klarar sig själv...fniss TUR de vill hälsa på ibland fniss.

Jag kom med ett tack tal här till Per-Åke som har Bildelar... för dryga vecka sedan... han skulle hjälpa mig byta lykt glas på bilen som gått sönder. Men  Per-Åke bytte inte glas som jag trodde utan han fick beställa... just den modellen fanns inte hemma.

Men eftersom jag var piggare i skallen när  lyktglaset kom hem så fixade jag det själv. (kan själv;o)..)
Har aldrig bytt lyktglas tidigare men kul att prova... öppnade huven och stod och tittade ett tag, letade skruvar mm förstod ingenting... Men då tog jag fram den nya insatsen och kikade på den och vips förstod jag..Ser ni mejseln... där petar man ner en spärr... och så drar man försiktigt ut den gamla insatsen..
"pet pet"
 och sedan dra ut  och vips är den gamla ute  och den nya på plats  plätt lätt... bara man fick titta lite först. Fungerade gjorde det också...

Tänkte lägga ut lite bilder från vår fest men ser att klockan rusat i väg... måste jobba... kommer kanske bilder senare...

huj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback