Rengöring

Oj så det har sett ut här hemma. Jobbat mkt, tränat hund jättemkt så då får hemmet stå åt sidan lite men NU var jag så illa tvungen att ta tag i hemmet. Kan inte kalla det för städning... RENGÖRING ;)

Så skönt när det är gjort. Fick dessutom tag i reagardiner ca 64 kr per fönster. Fick lite bestlutsångest om jag skulle ha dom i köket eller i sovrummet. Tog bilder och tänkte skicka till Anna och Maria för råd men fick bara felmeddelande, gick inte att skicka.
JAG fick ta det hemska beslutet...  det bidde köket.


Fick hjälp att måla om en gammal byrå som såg mkt hemsk ut innan. Blev så himla fin tycker jag. Detaljerna kom fram på ett helt annat sätt... Fina ben och fina beslag... har jag inte lagt märke till tidigare trots att jag haft den i 30 år...

 

Hundarna blev lite trött på allt stök jag höll på med, de är väl inte så van att jag "stimmar" runt så här hemma och fixar...fnissfniss

Kommentarer
Postat av: maria a

Snyggt!! Kram

2011-03-27 @ 18:15:48
Postat av: maria å aston

Byrån är underbar!!! :-)

Jag tycker att det är sunt att man inte prioriterar städning före sånt som är kul! Dammtussar vittnar om att man har roligare saker att göra i livet än att städa!!

Så där dom Qasper ser ut på bilden ser Aston ut för jämnan nu för tiden - stackarn som måste ta det lugn - han är alldeles deprimerad...nästa vecka ska vi börja aktivera igen lite försiktigt. Annars blir vi galna båda två!

Ha de gott och så fint det blev med gardinerna!

Kramar

Postat av: Mia

Åh vilken fin byrå!!! Var stolt över den...

Gardiner är också jättesnygga och vad billiga!!! Jag älskar ju rutigt, så jag föll direkt L

2011-03-28 @ 14:45:31
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Carina

Tycker du valde rätt som satte dme i köket, rutigt är alltid fräscht i ett kök, speciellt nu mot sommaren! Men OJ vilken läcker byrå, den gillar jag, fint med skårorna i hörnen.Ser ut som englessons nytillverkade :)

2011-03-29 @ 07:09:25
URL: http://skalet2001.blogg.se/
Postat av: Anna ..dansar in

Så fint du har det..en vacker byrå du..jag älskar vita möbler..

2011-03-29 @ 17:45:35
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Lyckliga du som äger en sån byrå!! Blev jättefin!

Köksfönstret också!

Kramen!

Ragnvi

2011-03-29 @ 18:44:46
URL: http://rankans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback