Debut och tjocka hundar

Då har man debuterat i elitlydnad. Hade inte tänkt göra det än på länge men det var klubbens sista tävling för året. Kände att det kunde vara kul att köra igenom honom på hemma plan för att se HUR mkt mera jobb det är innan han är klar.

Hade väl inte räknat med att det skulle gå flera älgar över hela jäkla plan en stund före... elit lydnaden är nog svårt ändå för oss :) fniss. Han blev rejält ofukuserad och det blev väl ömsom vin och vatten. Jag är stolt över vissa saker och mindre stolt över andra saker.
Min älskade Qasper... det kommer nog att bli bra det här :)

Flera go hundar i trimmet.
 å efter

  å efter
 
sist en kille vars matte inte vill att jag ska trimma för noga, spara lite... å jag får inte "ta bort" för mkt på huvudet, hon vill att han ska vara lurvig och sticka ut lite här och där.
 

En mkt bra artikel i Brukshunden ang feta hundar... stackars hundar. Om folk bara förstod hur mkt illa de gör sina hundar när de göder dom... 1 kg på en hund motsvarar ca 10 kg på en människa och det en normal stor hund. En liten hund är det så mkt mkt mer. Man förkortar livet på sin hund.
Elaka jag brukade kunna säga till när "mormor" stoppade i mina hundar i tid och otid...jaså du vill ha ihjäl mina hundar, trodde du tyckte om dom.


Sist men inte minst är jag dock lite stolt över mig själv. För första ggn i mitt liv gjorde jag en stek i kväll. Både sonen och jag tyckte det var jättegott :) Tänk vad tanten kan ;))


Kommentarer
Postat av: Mia

Man kan verkligen se skräckexempel på feta hundar...har sett ett extraordinärt exemplar här i byn, stackaren kan knappt gå... :-((


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback