Socker och kemikalier

Nu är en dag slut och jag väntar på att makaronerna ska koka klart. Typ 100 år sedan jag åt makaroner ungefär.

Bara en massa onyttigt tyvärr.... falukorv och makaroner, senap och ketschup... gott som bara den men ett stort fördärv. SOCKER , fel kolhydrater och en jäkla massa E nr... Bara att hoppas att magen håller. Men jag skött mig så länge så jag tar chansen.
Men sonen gillar ju detta och just nu orkar jag inte göra två rätter.

Efter mat så blir det hundpromenad, gärna länge och sakta. Det händer mkt i mitt liv nu så jag behöver nog lugnet och tystnaden lite känns det som.

Ha en fin kväll

Elliegårdens Kennelläger :)

Tusen tack :))
Vilken höjdare. En helg med underbara djur och deras förare :)
Vi har haft lydnad, spårat, gjort uppletande och provat kickbike...

Bjuder på ngr bilder, ngr är från i gårmorse kl 6 och ngt i från i gåreftermiddag.

 

 

Instruktör

För andra helgen i rad ska jag jobba som instruktör. Förra helgen på järvsöbrukshundklubb. Så härliga människor och jyckar. Tusen tack för jättefin dag. Ni inspirerar en så in i norden.

 

Denna helg åker jag på Elliegårdens kennelläger som börjar redan i kväll och avslutas på söndag.
Så himla kul det ska bli att få träffa min "fhelix" uppfödare och alla härliga hoffar.
Ni kan tro att mitt hoffehjärta slår frivolter :)) fniss

Annars så flyter väl allt på som vanligt i 120...   man hinner liksom inte med någonting annat än jobb, hund, sova. Hemmet kommer i sista hand....suck.

Åh njuta av sommaren (vilken sommar?)  hinns inte med alls...

Men nu tar vi tag i denna dag... snart kommer första kund så det är bäst jag lyfter på rumpan :))

Ha en fin helg.

myggor är inte kul

Gårdagen bjöd på som vanligt milpromenaden kl 5 på morgonen, härliga hundar i trimmet.

Måste bara nämna två st. En 15 årig gammal tax som skulle trimmas. Så fantastiskt att få arbeta med så gamla djur. Tänk så mkt de har varit med om i sina dar... :) Man får med varlig hand göra det så enkelt som möjligt för dom.
Nästa hund var en taxvalp... oj oj så full av liv och hela livet framför sig och lyckligt ovetande vad som komma skall...som för oss alla så klart :)) Lika varlighand som jag hade på gamlingen vill jag så klart ha på valpen... Den ska ju gilla detta ngr ggr per år i alla år framåt så man får se till att allt blir bra :)

När jag jobbat klart (hör och häpna hade bara 8 timmars arbetsdag idag igen ;) :)) så åkte jag till skogen och la spår till Qasper och Kocco fick söka av mot byggnad.
Så himla härligt att få vara i skogen och arbeta med hundarna. En plump så klart... eller ska jag säga miljoner plumpar.... dessa jäkla MYGG och fråt... fan hade glömt bort hur jäkla besvärlig de är.
Jag har ju jobbat hela jäkla vår/sommaren och inte varit ute på det sättet i naturen... hade fasiken nästan glömt bort hur otroligt jobbigt det är med dom :(.... man har myggbett överallt känns det som. Känner mig som 3 år när jag sitter här ohc gnäller över dom... men fan så illa var/är det :))

Jaja... idag är en ny dag och jag har kontorstjänst idag... de är inte kul. bläää

ha det allra bästa :)

OS

Så himla skönt att ha lite mera normala arbetstider :) Att bara jobba dryga 8 tim om dagen gör att man får så mkt fritid. Det behövs nu för att komma ikapp i kropp och själ.
Båda har tagit mkt stryk.

Träningen med Qasper fortsätter även om vi inte har kommit upp i vanlig träningsdos men sakta men säkert gör vi väl det också. Optimisten i mig har börjat titta på lite tävlingar :)) tjohooo... sen får vi se... INTE länge sedan jag sa att jag aldrig mer skulle våga tävla honom igen... Men han visar fina framsteg så kanske kanske :))

Ngt som är så härligt är ju all detta OS på tv.... tur att vädret inte är så bra för då behöver man inte få dåligt samvete om man är inne en kväll coh tittar på tv.
Jag älskar ju att vara ute i friska luften och lyser solen då ska man bara vara ute... punkt! :))

Dessa otroliga tävlingsmänniskor vilka fantastiska prestationer de gör... man blir så imponerad.

Min trimfröken söker kollegor til Ireland och jag som alltid velat dit... Är så himla sugen på att åka dit på prov. MEN jag är så inbokad på träningsläger/kurser mm i höst och jag lever för hundträningen så jag vill inte boka av det. Hundarna kan i första skeded inte följa med och att lämna dom och till vem?!...Nä jag är inte redo att ge upp hundträningen ännu :))) fniss

Sedan har vi ju i december den stora resan som är planerad sedan många många år... Australien... den kan jag ju inte bara boka av eller hur.
Nä jag stannar nog i byn ett tag till med allt vad det innebär :) fniss

ha en fin dag

sicken hjältinna

Förpassad till tv i sovrummet då huset är fullt av tonårskillar. Men går ingen nöd på mig och hundarna, vi tittar på OS och äter ostkrokar och jag smuttar på ett glas vin :)

Måste säga att jag är djupt imponerad över Therese Alshammars prestation... vilken kvinna ! Med ett diskbråck i nacken simmar hon så in i norden bra. 22 hundradelar från en medalj... alltså i längd... hur lång är det? en fingertopp eller?

Idag följde jag med grannen och Qaspers kennelmamma och kennelpappa för att träna lite i skogen.
Qasper patrullerade så fint som om han inte gjort ngt annat :) och ljudet tog han nästan på en gång... sicken liten hund jag har.

Kocco fick en stillastående bevakning... men jag undrar om mitt lilla sockergryn börjar höra dåligt.... hon tog nog ljudet efter ett tag men kunde inte fästa ... har aldrig sett henne så... Åldern kanske börjar visa sig.


Kärleken är inte evig

Fredagkväll och jag har lekt grillmästare. Då kusin Erik är ensam hemma bjöd jag och sonen honom på lite grillning... hm bränt kött ... som vanligt när jag leker grillmästare...suck. Jaja vi blev mätta i allfall :))

Jätteskönt på altan men tyvärr började det att mullra lite och blev lite mulet... jag som är lättfrysen gav upp. Men mullret gick runt och bidde inget av det tack o lov :)

4 månader med underbara Mr Big, sedan tog det roliga slut. Stor sorg i mitt hjärta. Men som vanligt går livet vidare och hundträning och jobb var och varannan helg. Tur man är sysselsatt.

Ha en fin kväll :)

Inte titta bakåt.... ska bara blicka framåt

Lite reklam

Min dotter Anna har blivit övertalad /anlitad av spotlife att börja blogga. Handlar om en ung kvinna som är  intresserad av mode, träning och kost


http://annayellowbanana.spotlife.se/Har ni inget annat för er så kika in...

lite bilder