Hundträningsläger

Tjoho, äntligen är det dags för 3 dagars träning hos Niina och Kenth Svartberg. Så otroligt att få tillbringa flera dagar med likasinnade och göra det man brinner så för, träna hund.
Att få möjligheten att träna för så otroligt duktiga tränare är ännu bättre.
Nu måste jag packa :)
Ha det allra bästa !

Talang

Här har det hänt både tråkiga saker och mkt roliga saker:)
Vi börjar med de tråkiga.
Efter en lång tids dåligt mående och jag har verkligen prejat mig själv och tränat nästan varje dag och jobbat hårt men jag bara mått sämre och sämre. Alla värden är lysande med kommentar från doktorn : Alla och då menar jag alla i varje åldersgrupp skulle vara avundsjuk på dina värden... de var ju kul men faktum kvarstod... Jag hade svårt att andas mm.
Diagnosen har jag nu fått och det är astma. Det ska nu utredas vilken sort jag har och jag ska träffa lungspecialst för att reda ut vissa saker.. Eftersom min älskade mor har svår KOL så känns detta inte alls roligt, för sköter jag mig inte så kan man få KOL av astma. Nu går jag på medicin och hoppas på en förbättreing snarast :)

Men nu till det roliga!!!!
Jag och Qasper har blivit uttagen till den Svenska Lydnadslandslagets talanggrupp. Det känns så otroligt häftigt och jag känner mig stolt, hedrad och mkt mkt ödmjuk att få träffa och träna med bland de bästa i Sverige.

Uppflyttad till högrespår :)


Men så besvärligt det blev här då... hade stora problem att logga in på min blogg. Äsch, kanske ska lägga ner den helt... har inte så mkt tid över.

Vi har haft full huggning. Efter kennellägret åkte jag ohc ngr vänner till Bruks SM i Skara. Så otroligt kul hade vi.
 
Lite bilder därifrån: invigning, stugan , tävling mm
  

 

 
Sist men inte minst, bilen som var fullproppad med grejer... packad på tjejers vis. En super rolig helg över och vi är nog laddade till nästa år igen :))
 
I helgen som var tävlade Qasper och jag i lägreklass spår. Han blev uppflyttad som 1 åring och vi har inte startat i lägreklass tidigare därför att han är skotträdd och jag har inte orkat träna det. Men nu med lite peppning av kennelmamman så anmälde jag oss till en lägretävling men då avstå platsliggningen och budföringen.
Resultatet blev så bra att vi blev uppflyttade med råga trots Nollor i dessa moment. Vi kom på en andra plats och Qasper fick en fin medalj :)
Stolt matte ! och det kändes så jäkla härligt att få stolpe IN... har varit mkt tok nu hela året med honom så detta kändes tokskönt :))