Julhelgen över

En solig, blåsig och regnig julhelg är över för denna gång. Blandat väder med andra ord. Nu har vi ingen snö kvar, bara sörja.

En fin skön helg med mina barn, ljuvligt. Bara tagit det lugnt och njutit av ledigheten.

Två jobbardagar sedan har jag faktiskt ledigt i två dagar och det behöver jag verkligen. Jag som inte haft någon semester de sista åren, så ngr dagar ledigt är så välkommet så :)

Så här såg det ut på juldagen, soligt och plusgrader.Kocco myser med Daniel
Nu är det jul igen

Fredag morgon, dagen före DAN. Allt är klart, bara att vänta in. Anna kommer i kväll så vi får en myskväll, anna, jag och daniel. Härligt att få rå om varandra för det händer ju inte allt för ofta numera.

Fullproppat i trimmet, alla vill ha julfina hundar och det är underbart kul <3
Men tyvärr har jag glömt kameran. Så söta hundar så man smälter.
Från att gå från trasselsuddar och tovmonster till söta små gulliga gofisar :) de är för härliga :)

Önskar er alla en GOD JUL


Fredag

Sitter och äter lite julgröt på lunchen. Kommer på att jag har 2 lediga dagar. WOW, jag är ledig hela helgen, har absolut inget inplanerat förrutom handla alla mina julklappar, städa, plocka och hälsa julen mera välkommen.

Men helt SJUKT skönt att inte behöva ställa klockan. Känner mig rejält sliten då min sömn är sämre än vanligt. Det tar på en så in i norden att bara få sova 2-4 tim natt efter natt. ja ja men som vanligt... man får sova en annan gång...suck

Kocco var så gullig en morgon. Jag satt och åt frukost och hon hoppade upp på stolen. När hon inte fick någon reaktion på mig så hoppade hon ner och hämtade denna leksak.
Så gullig hon är lilltösen min.
Igår tränade vi lite i ridhuset... tjoho så pigg hon var... herregud vilken fart det var på henne. Man kan inte tro att hon snart är 11 år.


Njae var ordet.

Njae är väl mitt sammanfattningsord från igår.
Den tillbringades i x antal timmar i en buss som tog oss till hundmässan i Stockholm.
Det enda som var roligt var ju mitt sällskap Maria Nöjd som stod för en del underhållning ( men det är en annan historia ;)) fniss )
Nä nu ljuger jag, LYDNADEN var ju också roligt att titta på MEN det var sånt jäkla oväsen runt omkring så jag hade så svårt att sortera. Nästa gång om det nu blir det så är öronproppar ett måste.

Jag satt och drömde om att själv en dag tävla där,... häftigt. Hur som helst... när kl var 11,30 hade jag och Maria lessnat och ville hem... Bussen skulle gå när finalerna var slut ca kl 18.

Alldeles för mycket krimskrams för min smak och alldeles för mycket oväsen. Stackars de 4 benta vad de får stå ut med. Jag skulle aldrig någonsin ställa mina hundar där.

En Lååång resa hem efter en lååång dag. Upp kl 04,00 och i säng 22. Trodde jag skulle få sovmorgon i dag men glöm det sa mina hundar..... tja sova, de får man göra en annan gång  :)

Här är Niina och Skoj


Lite go bilder på Kocco och Qasper
Detta hände igår men jag skriver idag form

Men så märkligt. Qasper öppnade dörren när jag satt på toan. Rent instinktvis så gav jag honom den tomma toarullen. Han tittade på som om jag vore knäpp. NOLL intresse??
Jag tittade tillbaka och undrade om han blivit knäpp. DÅ slog det mig, det var ju Krutov som var helt galen i den tomma toarullen. Han älskade att få den och leka med. Idag är det 2 år sedan Krutov fick somna in.
Jag har aldrig bjudit Qasper på en toarulle tidigare. Så varför just idag?
Jag tror att Krutov var hos mig idag <3
Min älskade kruttebus <3


Fina träningar

Efter 3 veckors ? vila med Qasper så har vi sakta dragit igång våra träningar igen.
En ny helg i smedjebacken gav stor mersmak.

Lördagen bjöd på en ranking tävling till landslaget men vi hade inte anmält oss för då var vi i vår viloperiod. Vi är heller inte riktigt på den nivån ännu. Men nästa år kanske :)
Har ju lärt känna lite erfarna förare så jag fick förmånen att sitta med dom på första parkett och njuta av sveriges elit.
Stora kunskaper insupades :)) Jag är så tacksam!
Söndagen ägnades åt vår egen träning. Gav fin information och nu är det bara att träna på ödmjukt och fint. Vara lyhörd.
Spännande framtid.

En resa till Vimmerby har vi gjort. Anna och jag. Våra bästa vänner har blivit mor och mormor.
Här är Anna med lilla Leo... underbar :)

Nedläggning? och de små jävlarna !

Jag funderar på att lägga ner min blogg, lite trist för den kom till för flera år sedan men jag känner att jag hinner liksom inte med längre. Inte kul med en blogg som sällan uppdateras. Eller vad tycker ni?

Så här i julbords tider vill jag bara påminna om en liten LITEN detalj.
Vet DU egentligen vad kalorier är?

jo det är de små jävlarna som springer omrking i garderoben och syr in kläderna medan man sovaer !

NU vet ni det :)

Är mkt på jobbet och det är jättekul. Har haft en elev i 3 veckor... Tusen tack ANNA
 det har varit jättekul att ha dig här. Du har varit till stor hjälp.

Fina pryoelever i från 5 an och 6 an kom på besök en dag. De fick bada hundar och slå in de 4bentas julklappar. Tror nästan de tyckte det var roligast :) Paketen delas ut julveckan :)