jobb jobb

Mkt jobb nu och hundarna vill bli vårfina. Jobbar 12 tim pass  i snart 1 månad nu för att hinna med allt. Hjälper dessutom ett företag med sina papper så det blir många timmar.

Hundarna säger snart upp sin matte, det blir inte många timmar över till dom.
De får sin miltur på morgonen vid 5 tiden men det är väl nästan det ända.

I helgen blir det jobb båda dagarna hos en grannklubb, problemlösning och tävlingslydnad står på schemat.

Nästa vecka hoppas jag att en deijt med finaste<3 hinns med och sedan väntar 3 dagars hundträning hos Svartberg... Lycka så in i norden<3

Ska också försöka hinna med min deklaration, firmans bokslut och dekl, syrrans dekl och ngr till i helgen... hur nu det ska gå till... men timmarna avsedda till nattsömn får det tullas på om man ska hinna med allt... Men efter nästa helg... då ...då hoppas jag på att det blivit lite lugnare....


Som vanligt går tiden fort

Hinner inte med, länge sedan jag skrev igen.

Men "tanten" har mer energi än vanligt och hinner med både jogging i 9 km på morgonen och ett gympass ca 40 minuter INNAN jobbet börjar. Bara att köra så länge energin finns. Brukar ju göra antingen eller men nu kör jag både och.

Träningen med Qasper går vidare och träningen med Niina Svartberg i mars gav mersmak och jag tror vi hamnat i rätt spår igen.
Snart väntar 3 härligt träningsdagar där igen... TÄNK ER 3 HÄRLIGA TRÄNINGSDAGAR ! Jag tror jag smäller av, av lycka :))

Funderar på att anmäla oss till en elittävling igen MEN ska utsätta honom för mera doftstörning innan jag vågar ... för å se om vi kommit över det värsta.

Startade upp en tävlingslydnadskurs på hundklubben i söndags. Jättehärliga ekipage, kommer att bli hur kul som helst !!! Vilken inspirationskälla de är för mig.

Aprilvädret är som man förväntar sig.. nyckfull :)) men ack så härlig de dagar hon bjuder på värme och sol.

Påsken tillbringades hos mina bästa vänner i Vimmerby. Fantastiska dagar med underbara människor och MAT. Att få njuta av "Allvinska" köket är helt otroligt. Vi bara äter och njuter. Skratt och fniss och gofika hinner vi också med. En ganska så ny medlem i Allvin/Carlsson familjen är denna goding LEO....
Deras första barnbarn :) <3

 sicken liten gofis eller hur ?!


Glad Påsk min vänner

Påsk även för våra 4 benta :)

En del är rak på sak...En del måste nosa flera ggr...En del är försiktig...En del vet på en gång att den ska jag ha..En del är så snabb så man hinner inte med...En del tar det lugnt..
Åh en del blir så GLADA  :)Ja det var ngr påskfina vovvar som fick ta sig ett påskägg... underbara djur