vilka dagar, redan måndag... å fler får plats;-)

Jag har haft djurkommunikations kurs i 2 dagar. 8 st deltagare hade jag och det är max...

Jag har varit på så många kurser av alla dess slag... å på vissa så har det varit upp emot 25 deltagare... inte bra... Så för mig är 8 ganska så bra siffra:-)

Men jag glömde fotografera...fan fan... vi som hade det så mysigt och deltagarna var så otroligt duktiga... ALLA 8 fick in och kunde kommunicera med djuren.

Djur vi tränade på var katter, hundar, får och en höna... så de hade att göra;-))

Tack Maria för att du värmde mat och servade oss med lite fika mm Å tack Lasse och Kajsa för hjälpen med diplomen...  De blev så snygga:-)

Hoppas deltagarna var nöjda med dagarna, trötta blev de i allafall... Ett stort lycka till... å kom ihåg de etiska reglerna...


dagarna annars har varit ännu mera jobb... men som jag hörde idag... ryktet säger här på byn att jag är full bokad hela året ut!...ha ha det ÄR JAG INTE...fniss oktober ut... det stämmer ...tänk hur det kan bli på en lite ort... på gott å ont.

bjuder på lite bilder som vanligt.
 å efter  stilig kille:-) så charmig så.

Här är en tuffing som jag grovklippt, badat och nu sitter jag och fönar honom så fort han torkar så finklipper jag honom  så här go blev han... som vanligt " kanon"  bilder;-)
Djurägarna själva bestämmer hur de vill ha hundarna klippta... de flesta i allafall.

Mera höst bilder

 kolla himlen...lite häftigt tycker jag.
    


äh jag orkar inte ladda upp mera bilder... ska ut och ge healing nu... hoppas jag får tid och läsa era bloggar... har inte suttit vid datorn på flera flera dagar..


ha en bra kväll


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback