BESVIKELSE

besvikelse och åter besvikelse...

Vilket mottagande, vilken noncalans, vilken attityd mm mm

Jag är oerhört besviken, ledsen, frustrerad, känner mig lurad mm ....

Måste ringa försäkringsbolaget i morgon för att höra vad de har att säga om Strömsholms agerande.

jag orkar inte skriva ngt nu...tårar...

dagen D

känner mig faktiskt lite orolig... eller spänd kanske är rätta ordet... krutov går här och piper... är det hans oro jag känner eller känner han in min... vems oro är det:o)

suck

sonen ska vara hemma och hjälpa mig med kocco.. han ska snart få lite info om vad som gäller med henne. Han själv får lite lugna härliga dagar nu då han pryar och slipper skolan... och slipper "moren" i ngr dagar....

nä nu måste jag göra det sista innan vi åker..

håll tummarna nu... tack

så sur jag blir

var ut i skogen med hundarna...
rakt ut i skogen gick jag och jag vek in på en skoterled,... där hittade jag flera
 starköl burkar...

Hur kan det ligga ölburkar mitt ute i skogen OM det inte är skoterförare som slängt det där ?!
Ganska så troligt också eftersom jag följde en skoterled...

fy skäms tamefan !!

tog med dom hem.... bara så ni vet... :o)

StjärnteckenJag gillar sånt här... man får ta allt med en nypa salt... men kul är det och de som känner mig väl... vet om det stämmer eller inte :o))

TVILLINGARNA

NYKELORD: Mångsidig/Verbal
HÄRSKARE: Merkurius
ELEMENT: Luft
TIDSPERIOD: 22/5-21/6


Den typiska Tvillingen är mångsidig, humoristisk och utåtriktad, tycker om att diskutera och att utbyta tankar och idéer. Sociala kontakter och omväxling är ett livsvillkor, liksom intellektuell stimulans och rörlighet. En vid och brokig bekantskapskrets hör till bilden samt en ständig strävan efter nya upplevelser. Tvillingen älskar att resa och tenderar att vara lite rastlös.
Den som är präglad av detta lufttecken brukar ha många projekt på gång och trivs bäst med flera bollar i luften samtidigt. Man brukar säga att Tvillingen är något av en mångsysslare, som sällan har tålamod att riktigt fördjupa sig i en sak utan hellre vill veta lite om mycket. Baksidan med denna flexibla karaktär är tendenser till ombytlighet.
Tvillingen har ofta svårt för att bestämma sig och har en benägenhet att skjuta upp problemlösningar till sista minuten, men brukar alltid hitta någon finurlig lösning och klarar därmed de flesta situationer. En stor tillgång är den humoristiska, fördomsfria läggningen. Tvillingen dömer aldrig någon utan försöker att se saker och ting ur olika synvinklar.
En lättsam, anpassningsbar läggning är kännetecknande samt en ungdomlighet som brukar bevaras långt upp i åren.
Tvillingen är mycket kommunikativ och laborerar gärna med tankar och idéer. Här finns emellertid en tendens att bygga luftslott, varför de flesta uppslagen stannar på idéstadiet. Men innan Tvillingen hunnit reflektera över det, är i regel nya projekt på gång!
Tecknet styrs av den snabba planeten Merkurius. Det gör Tvillingen vaken, smidig och snabbtänkt. Den som är präglad av detta vetgiriga tecken har i allmänhet lätt för att lära och är duktig i att uttrycka sig, antingen i tal eller skrift, eller kanske rentav båda delarna. En stor del av Tvillingens liv går ut på att söka och förmedla kunskap.
Rutinarbete är ingenting som lockar. Tvillingen behöver ett omväxlande, stimulerande yrke och söker sig vanligen till något verksamhetsområde med anknytning till kommunikation eller förmedling. Fysiskt associeras tecknet med lungor, luftrör, händer, armar och nervsystemet.Tvillingarna (21:e maj- 20:e juni)

Kombinationen Merkurius, föränderlighet och luft är egentligen ingen kombination utan snarare en sammanslagning av tre liknande element. Rörelse, kommunikation, kvickhet, intelligens och anpassningsbarhet tillsammans ger en sådan hyperaktivitet att dubbelnatur är omöjlig att undvika. Tvillingen har troligen flera projekt, yrken eller kärleksaffärer på gång samtidigt.

Tvillingen gillar att resa och att uppleva nya saker. Han är snabbtänkt och en mästare på att prata, övertala och debattera. Han har dock svårt att alltid behålla samma ståndpunkt och åsikt.

Tvillingen ogillar regelbundna vanor och kräver omväxling. Rastlösheten kan utåt ge sken av lynnighet och ytlighet, men det är bara för att allt går så mycket snabbare för tvillingen, som i sin tur tycker att resten av världen rör sig sakta.

Element: luft Kvalitet: föränderlig Polaritet: positiv
Nyckelord: Merkurius, mångsidighet, kommunikation, händighet, nyfikenhet, rörlighet, söndag, torsdag och kvicksilver.
Positiva karaktärsdrag: formbar, självständig och kommunikativ.
Negativa karaktärsdrag: lynnig och känslokall.
Människokroppen: händer, armar och skuldror.


tomt igen...

ja happ... nu blev det så där tyst och lugnt igen... så som det blev när maria i vimmerby åkte hem...

Anna och Nelly har ju varit hemma över helgen. Så härligt att få rå om dom... Jag lyckades få med mig anna ut en sväng i skogen... jag var lyrisk... så skönt så skönt.. hundarna fick springa av sig värsta energin, vi drack lite kaffe och skogen var underbar...
Men anna var nog inte lika lyrisk som jag... hon sa-FAN vad mygg och skit det är...

lilla go Nelly vågade sig fram och nosa på krutten också... han var duktig och låg så stilla...Märks att jag inte är 100 ok ännu... har nog en bit kvar tills jag är som jag brukar vara... Jag blir så trött och slut.
Anna och jag var på hockey i alfta på lördagen då robin spelade en träningsmatch med sitt nya lag Oppala, de mötte ju då alfta.... Oppala vann 5-3... jätte kul att titta på hockey tycker jag. Men efteråt blev jag så där slut... alldeles klen... la mig på golvet när jag kom hem...

... här skulle jag kunna somna på direkten.. på golvet med hundarna...Det fina höstvädret håller i sig... underbart.

I morgon bär det iväg... känns gruvsamt... men samtidigt har jag stora förväntningar och förhoppningar att de ska hitta något på krutov... blir borta i 2 dagar.

ha en bra dag

höst höst höst... så vackert

Fina höst bilder har "morfar" fotat vid strannastugan..
...lycka...två kunder till mig "sprang" på mig på ICA i går...

-den här ska du få av oss. Vi tycker så mycket om dig.

Tårar..... tusen tusen tack

"Kats" & Dogs ;o))

Får jag presentera Selma. En mkt vacker kisse som har fina resultat på utställning. Hon kommer till mig regelbundet för bad och borstning. Snart ska hon till Norge på utställning.Flera godingar
Här en cocker blandning, en tik som gillar skog och mark. Tyvärr;o) så mycket att det fastnad i pälsen... mkt tovor. Det gick inte att rädda pälsen så vi (matte och jag) bestämde att jag skulle klippa henne ...kort. Men vi sparade lite på huvudet och svans.
  

  

 
En pudel /cocker blandning ville bli kort klippt   
Lea är ganska så nybliven mamma... valparna är nu 4 månader. Hon ville få sin päls ren och mkt lätt frisserad.
Man kan se att hennes päls ser tjockare ut på efter bilden.
   

 å så lilla goa MINI... han var på besök för 3 ggn. Så duktig att vi kunde klippa hela honom. Vid nästa besök väntar ett bad och mera noggrann frisyr klipp. Det klarar han nog av då. Så duktig.

Inga bra bilder...suck ibland är det svårt att få till det... Men hundarna underbara
 Alice efter   Malte efter
Lagottona Astrid och Vera kom på besök.

Astrid  ville bli tovfri, badad och klippt  Medans Vera bara ville bli badad

 Har bara en efterbild på denna goding... han ville bli tovfri, badad och lätt frisserad.

Många hundar blev det och tyvärr... har jag glömt fotat ngr...fy skäms.


Dagen idag,...

Är inte vilken dag som helst.... det är dagen då min son föddes....
Han föddes 24 sep kl 00,43.... MEN eftersom det var sommartid även då.... så kan jag inte låtabli att tänka att om det hade varit vanlig tid... DÅ hade han varit född 23 sep kl 23,43...

Alltså ett HELT DYGN TIDIGARE ;o) *ler*

Hur som helst så säger han att han är hellre våg än en jungfru... så det var väl bra då att det var sommartid... ;o)

Jätte grattis min son på din 15 års dag.... !!!!!!

Många kramar om dig idag...hemskt att inte kunna göra det in live,... men i morgon ! Då blir det kalas ... Han har bestämt att vi ska ha taccoskalas... och den som fyller i vår familj får alltid välja vilket fika det blir... denna gång fikar vi med taccos alltså ;o))

Anna kommer hem också och det känns underbart att få samla familjen....Ha en bra dag

onsdag fm

Atjoo atjoo prosit, host ... här sitter en trött, snuvig och snörvlig Kats....
  kaffe och "boka" är med. Måste ju,.. ifall ngn ringer.
men en otroligt skön fm med hundarna i skogen. Det är vackert...

kommer lite bilder på före och efter... sen ..inte nu


glömde lite grejer

Maria lämnade inte bara ett tomrum... hon glömde lite också... hon glömde ta med sig alla baciller hon tagit med sig...;o))  fniss
Har fått en rejäl förkylning...  i dag är en lite lugnare dag i trimmet... kan vara skönt för mig... fick sovmorgon, sov ända till 7,45 ...härligt...

Tänkte koka lite kaffe och ta med mig till skogen. Eftersom jag inte får gå några promenader så kan jag i allafall åka till skogs och ta det lugnt, njuta av naturen och njuta av en eller flera koppar kaffe...

För ngr dagar sedan stannade jag till och tittade upp på himlen... den var så härligt blå och fin... jag står på exakt samma ställe, vänder mig åt vänster och då ser himlen ut på ett annat sätt...
helt otroligt... men tack o lov segrade den blå himlen !

tomt

underbara dagar har vi haft... perfekthöstväder ute och vi har mest varit inne... det klingar inte normalt för mig och maria men så har det blivit.

Jag har fått en enorm hjälp av henne här hemme. Hon har hjälp mig med fixa och trixa i nästan alla rum... ändrat lite gardiner, samma gardiner men bara ändrat lite och vips blev det som nytt. Flyttat blommor och ljus ohc vips så ser det ut som en stooor förändring...

Vi åkte till Gälve i lördags...blev bjudna på kaffe och macka hos anna och robin... tog med oss anna till IKEA för jag skulle köpa mig en säng.... jag har legat i annas flicksäng 120 cm... Den är alldeles för mjuk för mig och sonen har mer eller mindre vuxit ur sin säng. Han fick ta annas... så fick jag en ny som passar mig bättre.

Tänkte köpa mig en 140 så jag och hundarna skulle få plats... men med bra råd från IKEA personal och från anna och maria så blev det en 160 säng... så nu får vi stooor plats, jag och hundarna :o)

Kul också när "tanter" i vår ålder fixar och trixar och får i gång både skrivare, tv och video som inte en karl fick igång.... ( en annan historia)...Så nu har jag faktiskt en tv i mitt sovrum... 

Så himla tacksam Maria för allt du gjort och hjälpt mig med.... det finns ingen som du !

Ska bli kul när anna kommer hem till helgen :o) så får  vi se om hon ser allt vi gjort :o)
Tänk att jag får träffa henne 2 helger på rad...Mm så mysigt...

I dag väntar jobb, hela dagen lååång... det är bra det så slipper det kännas så mkt... för tomt är det nu när maria har åkt.

tjejsnack, vin och fnitter

Det är flera som frågat mig om inte krutov reagerade när vi fick lite björnkänning för ngr dagar sedan,... Men nä jag såg ingenting... han var "hetare" än vanligt, det var det enda. När han spårar så är han så inne i spåret att man skulle nog kunna släppa en bomb... han skulle nog inte märka det.
Sedan är våra hundar här uppe  van björnlukten.

Min Maria i från Vimmerby kom i onsdags... så himla roligt ! hon stannar till måndag.  Jag flyttade ifrån vimmerby 1985... Men vi har fortsatt hålla kontakten och träffas flera gånger per år. När vi var som mest aktiv att träffas trots de 50 milen så var vi uppe i 8 ggr på ett år...
Som tur är så är våra familjer lika förtjust när vi träffas. Nu är jag skild, barnen våra är utflygna... bara daniel kvar hemme... så nu för tiden när vi träffas är det så lungt... nästan bara hon och jag... När vi var full styrka och barnen små så var vi nog uppe i 11 personer och 4 hundar om jag inte minns fel...

Nu har vi haft det lungt och skönt... maria har varit med mig i trimmet... vi har suttit och pratat om kvällarna runt köksbordet eller vid tv med ett glas vin... och vi har varit duktig på att äta chips och dipp... :o) också Härligt att få rå om varandra.. och prata prata... NI vet,... EN aldrig sinande källa .... :) :)

I kväll ska vi nog ut och äta... det blir ju kul.

En del hundar har det varit också
Mini på besök igen, valpträningen ni vet. Så här glad blev han.. bus ryck...
 Mini möter Gordon av samma ras.  Gordon var hos mig för att vi skulle "prata" lite.

 En lagottoblandning ville bli kortklippt och badad  hon blev som sammet i pälsen.
 flera ville bli frisserad och badad.Men Lucas Matte och husse bad mig spara mycket hår på benen... vi tycker det är mysigt att sitta på kvällarna och borsta och tovutreda menade dom.

Mera goa hundar... matte ville ha henna så kort klippt som möjligt
 efter

Wille är en jätteglad kille som jag fick många pussar av ...  han är så glad att han har lite svårt att vara stilla, hans svansviftningar är så gullig trots att jag rycker honom.
  Edter 5 timmars jobb (med lite kisspaus och vila) så var han mattesjuk. Kommer du inte snart matte ? :o)
 Men inte tillräckligt matte sjuk för att gå miste om "hunddammen"  Jag kan dra som bara den ja,...


Tyvärr har jag missat att fota ngr hundar... så jag är..
I dag är det fredag.... Mm... det känns bra när man säger Fredag....


björn skit

jo visst.

Var ut i skogen med hundarna. La ett enkelt spår till krutov så han skulle få utlopp för lite energi...stackarn.

Det kändes direkt när vi kom dit att ... vi är inte ensamma här inte...

Men jag bestämde mig för att... Jag ska visst lägga ett spår... sagt och gjort... huvva ligen... det var inge kul... å när jag så när trampade i värsta björnblajan som var full med lingon så kändes det...

Nä skogen idag var inge rolig...

lite björnspår från mars/april -08


fina blommor..har jag fått från en kund...tusen tack

så olika vi är

jag väckte sonen 6,30... jag går ut med hundarna.. känner in energin ute...visst jag är trött men så skönt att komma ut en snabbis... tunga steg- ja visst... men det är skönt ändå. Det är tyst och lugnt. Jag vill gärna ha det så tyst som möjligt på morgonen... Det gillar jag...

Man kommer in och möts av en energivåg som inte är av denna värld.. dunk dunk... ända ut i hallen hörs dunk dunk dunk.. Sonen har musik på och han spelar för hela världen ... ja ja lite överdrivet men det kändes så i min kropp...suck...  Trots att han hade sin dörr stängd så hördes det så väl...

För mig som vill ha absolut tystnad på morgonen kan ju inte förstå hur man vill dra igång en dag med så mkt ljud/oljud... visst han spelar bra musik tycker jag...  men vid den tiden på morgonen är det oljud för mig....suck.... 
Lite häftigt hur olika vi människor är... Hur är det för ER på morgonen... ljud? eller inte ljud? :o)

Hösten är här och vindarna allt starkare... den stackars gumman hon sliter hon sliter.. inte undra på att hon är "blå" i ansiktet... och  "brutit" armen efter allt slit... stackarn
 å gubben han mår så klart...  bra... han ler mest hela tiden.

söndag kväll och äntligen lugn :o)

Nu har lugnet infunnit sig... Dagen har varit så härlig och bra... den började med en tävlingslydnads kurs uppe på klubben. Det var andra tillfället vi träffades på. Kursarna var/är super laddade så det är en kanon kurs... jätteroligt att vara kursledare när ALLA VILL... och har MÅL... Fantastiskt kul att se framstegen från första kursträffen.

Väl hemma höll "gården" på att grilla korv ... så lunchenproblemen blev med ett nafs klar... satt ute och fikade efter korven och vi njöt av solen som värmde gött....

Jag tränade själv lite lydnad både med kocco och krutov... kocco är så rolig hon är förtillfället taggat i alla fall 15 minuter:o).. rekord fniss

... Krutov var pigg i dag så han fick göra lite enkla övningar... å så glad han blev. Hans hältor går verkligen upp och ner.... jag längtar tills strömsholm och jag hoppas innerligt att de hittar felet... å att det kan åtgärdas.

Grattis till min uppfödare Eije och Kewee som blev uppflyttad till elit igår... Kewee är krutovs syster...
En salig blandning av information... på detta inlägg... men som vanligt när det gäller mig...

Å lite hundar ...

   

Malte ville bara få ett rengörande bad mellan sina klippningar... bäst å  passa på när det är extrapris :o) 
  

   

  
En rolig kille som valde "ett ben" och kom till mig med den... den här vill jag ha menade han... men han ville inte dra upp påsen själv... han ville bara hålla i benet och vara go med mig... gullig...
 
go kväll


redan lördag kväll

kl ringde 06,00... spårtävling :o) men inte för mig så klart... men jag tänkte hjälpa till eftersom vi inte kan tävla....
Jag skulle "springa" spår som vi säge... ja man springer självklart inte man går lungt och städat...
Hur som helst så sprang jag 3 högre spår i dag på morgonen och förmiddagen.
Ett högre spår är ca 1200 meter ... låter kanske inte så mkt men när man går över stock och sten, genom ris och över diken så känns det lite i allafall... Jag gick 3.

Tror att det gick bra för våra ekipage på klubben idag... hurra hurra hurra... ännu roligare när man får kredit av en av förarna som tränat för mig lite grann att de förbättrat just de momenten som jag hjälpt till med... DET känns härligt i hjärtat!

kom hem runt 14,00 om jag minns rätt... känner mig lite sliten men det är bara å ta nya tag.... matlagning och  bandyträning från 17,30 till 20,00 står nu på schemat.

Jag har nog tänkt smita en stund från den träningen för att hälsa på mina hundars uppfödare som är kvar på klubben....

I morgon väntas tävlingslydnads kurs igen... ska bli så kul, det är ett mkt bra gäng jag har... härligt !

Om jag orkar så lägger jag väl in bilder från ngr av hundarna som varit hos mig .... har inte hunnit ännu... har inte haft orken heller...

Men i morgon eftermiddag kanske :o)

Kan också meddela att det blir ingen start i Försvarsmakts SM för min del då låne hunden Allis fått öroninflamation... stackars allis.... så hon går på pencilin och får värktabletter.... stackars Allis...

nä nu kokar det över på spisen hör jag...tjo

1 år idag och min första kund kom på besök

Doglas som var min första kund för 1 år sedan kom idag på besök, den här gången ville han träna lite och fika med husse :o)


Mera bilder lite längre ner...för först vill jag att ni ska få träffa lilla Mini... 16 v.
Minis matte ringde mig och hon ville ha honom frisserad. Men Mini var inte så van klippmaskinen så jag kände att det ville jag inte med en liten valp.
Jag berättade om mitt valperbjudande och vad det innebar. Matte nappade på direkten och vi bestämde träff i trimmet. Mötet med matte, Mini  och mig kändes jättebra. Han var otroligt duktig. Och en ny tid bokades på en gång. Så skönt att få i lugn och ro lära valpen att gilla det som händer i ett trim. Lära den att bli hanterad mm. jag tycker det är viktigt att lära valpen för framtiden.

 Mini och matte i bakgrunden.

Min lilla överraskning till de 4 benta är en "fiskdamm" eller ska man kalla det för "hunddamm"

hunden får välja ett ben, som är fastsatt i ett snöre, i den andra änden sitter en klädnypa, som sitter i en påse.... när hunden tar benet och drar... så hissas påsen upp ur en kartong... och vips så har vovven en egen liten gottapåse med en leksak i :o)

Det här benet tar jag...

Han drar och han dra...   och där lyfter påsen

Men vad är det i påsen då?..

Han blev så stolt när han hittade godiset och leksaken... tyvärr blev de bilderna inge bra ... han var för snabb för mig :o)

Jag kan lova att matte och jag hade minst lika roligt som Mini...fniss fniss

Jätte kul att nya hundar med sina mattar kom och jätte kul att även "gamla" hundar med sina mattar och hussar kom.


   

   glömde fota valpen Zeke, förlåt :o)
Har jag glömt ngn mer så så säger jag förlåt igen och igen... :o)
En för mig mkt trevlig kväll... med lite träning men desto mera hundsnack och fika.

Tack alla NI som kom. Jag tyckte i allfall att det var jättekul ...

Välkommen åter !


halsont och Göransson arena

Natten till igår vaknade jag och trodde att jag skulle dö... lite överdrivet men inte så mkt.

Mådde så himla dåligt, fick gå på toaletten och kräkas... Hjärtat dunkade så jag trodde att min sista stund var kommen. Fick ställa in gårdagens jobb... tack för snälla förstående kunder.

Trodde svininfluensan drabbat mig men buller och bång. Låg och planerade jobben,  ombokningar, vem som skulle kunna hjälpa mig med att betala in momsen, vem som skulle kunna hjälpa mig med hundarna osv..

Men med lite vila och frisk luft så har orken börjat komma tillbaka... har nu bara ont i halsen och lite klen i kroppen... men tanten är nog på g igen ;o).... Tvingade mig ut i går med hundarna... tog det lugnt och fick en mängd frisk luft...

I morgon kommer annonsen för mitt 1 års jubileum. så kul.

50 % rabatt på ett rengörande bad, endast tovfria hundar. gäller till och med den 12 sep.
15 % rabatt på klipp och trim, ingår bad, kloklippning och öronrensning, gäller sep ut.

I morgon kväll mellan 18-20 har vi gratis träning på min träningsplan. Finns insturktörer om man vill ha hjälp. Vi bjuder också på fika.

En liten överraskning till alla 4 benta som badat eller frisserat sig ... gäller så länge lagret räcker.... :o) det ska bli kul å se hundarnas min.... Ska försöka vara snabb med kameran där...

 kruotv i solen

I söndags som första Edsbylag , var vi i Sandviken och hade en träningsmatch i Göransson Arena.
Killarna spelade en fantastisk match... vi ledare var lyriska. Deras bästa match någonsin.

Tror att om vi hade haft ett lag bestående av bara 94 av samma klass som vår stomme..  så hade vi garanterat tillhört de absolut bästa i sverige.
Men vårt lag i denna match bestod av en stomme 7 st utespelare och 2 målvakter 94, 1 st 95, 1 st 96 och 3 st 97...
kan ni tänka er... dessa 5 spelare som inte kommit in i pub.. ännu... De är bra nog många cm kortare och bra nog många kilo lättare, men de följer gärna med oss och de sliter som ett djur... en stor heder åt dessa yngre spelare.

Vi vann med 10-3. Sonen som för i år får spela def mitt, gillar verkligen sin nya roll. Han har längtat att äntligen få spela på en pos som han vill. Han har alltid offrat sig för laget, kan man väl säga. Han gjorde en mkt bra insats. Han har en mkt hög lägsta nivå kan man säga. Pricken över i et var att han fick göra ett mål också.

Det är så himla kul att killarna fortfarande vill att jag följer med... tack killar.
 P16
  

En mkt trevlig och fin arena.
Behaglig "värme" inne i hallen. Läktarplats ca 10-15 grader varmt... Nere vid isen mkt kallare förstås... Killarna klagade lite på att det blev för varmt under matchen... klart de är van mera kyla... å tänk senare i vinter när de spelar utomhus också... då blir skillnaden stor... men för mig som bänkidrottar är det ett angeläget problem :o) jag som alltid fryser.


vattendroppar och Qnut 

 


Kats & Dogs

 KATS & DOGS I EDSBYNFina erbjudande under september, bland annat rengörande bad, klippning, trimning mm


ännu en vecka har gått

Den här goa killen ville få ett rengörande bad och lite kortare i pälsen. Han har legat inne på Faludjursjukhus och ville bli fin igen. "Jacket" i frambenen är efter droppet han fick.
 å efter

En annan goding är Selma... hon ska på utställning och vi önskar lycka till :o)
Ett rengörande bad och noggran borstning. Absolut inga tovor eller krull i pälsen, den måste vara så rak som möjligt även under magen. Tyvärr ingen före bild.

En otrolig katt som accepterar både turbo blåsen och fönen. Hon är mycket hanterad.
Här är hon nog lite trött efter 2 timmars jobb.

Lite lugnt i trimmet... en hel del små jobb som kloklippning, tassfrissering, tävlingslydnad mm
Lugnet före stormen ;o)

Nästa vecka kommer mitt 1 års erbjudande....
Tänk att jag har drivit min firma i 1 år redan.... så himla fort det gått.

Härmed vill jag TACKA ALLA inblandade. Det har varit ett underbart härligt år, yrkesmässigt.

För första gången på många många herrans år är det så bra att gå till jobbet :o)
Tack alla 2 benta och 4 benta kunder.

Hoppas ni kommer att gilla mitt erbjudande !!!

Äntligen ett svar...

Strömsholm har ringt att meddelat att den 29-30 september ska krutov läggas in för stor undersökning.
En HEL MÅNAD ska han gå så här och ha ont.
Han får glucosamin men det har inte visat någon större effekt ännu, ätit i dryga 1,5 vecka. Ska köpa nyponpulver också... det ska vara bra för leder mm. kanske det lindrar lite grann i allafall.
Idag pratade jag med kiropraktikern också... äntligen ringde han upp... jag får inte gå så länge som jag gjort utan dela upp det ex på 2 st 15 minuters promenader i stället.... eftersom han vissa dagar inte klarar av 30 minuter.

Stor suck.


Livet är mkt jobbigt just nu men det finns så klart ljusglimtar... förutom mina barn då da... å det är djuren på trimmet... vad vore livet utan dom just nu :o) fniss

Här är en bamsing till goding... å hon skulle vara en liten sådan enligt ras standard sa husse...
Hon ville få sina tassar klippta och klorna. Hon ska på utställning.
 här mutar jag med en godis

En annan goding som det är lite synd om... han har klåda och eksem... då klipper vi kort för att lindra för honom. Lättare för matte att smörja och tvätta honom mm
 å efter

Men här ... är en 1 årig "valpig"  kille som är hos "frissan" för allra första ggn.

   mkt päls hade han.. 

han tog det här på ett bra sätt eller vad tycker ni?

 han la sig ner, raklång...fniss... För mig är det viktigt att hunden upplever det bra,...
 Jag tog 2 pauser med honom då han fick gå ut och kissa och vila lite i en bur också och det gillade han mkt. När vi var klar så blev det en kiss och bajs runda igen och sedan ville han in i buren för att vila. Han somnade och hade det avkopplande.
 Matte fick hem en ny stilig kille....

En hel del djurprat har det varit och en bild har jag i allafall på en goding.

En ny aktivitet har undgomarna hittat på.De studsar upp i trädet från studsmattan,... farligt ?! vågar inte tänka tanken,... men himla roligt har de.

Säger väl lite som min mamma sa när jag var liten och skulle cykla och bada i älven i byn eller på hjortensbergsbadet  i nyköping ,själv med några kompisar. Ni vet, på glada 70 talet fick man bada själv som liten, man fick cykla utan cykelhjälm  också ;o))

- Skulle bara våga komma hem och tala om att du har drunknat.....

huvvaligen....

-Skulle bara våga komma in och tala om att du brutit nacken...  undra om jag ska säga så till sonen ja ;o))

huvvaligen....


dagarna går och ingen förbättring

just nu känner jag mig så berörd av krutov... ena dagen går det bättre och nästa dag är det skitjobbigt.

För att göra en jättelång historia mkt kort så vill nu försäkringsbolaget att jag åker till Strömsholm med krutov för att se om de hittar ngt... och om de behöver ska de magnetröntga honom. Jag väntar på NÄR vi får komma...

Rehab planen från kiropraktikern lyser med sin frånvaro så jag blir galen... har sökt denna man i 1,5 vecka. Genom alla tänktbara kontakthjälpmedel... mail, sms, telefonsvar, brev, receptionist mm mm 

Att vänta är ju inte min starka sida så det går mig på nerverna.

Men att se/känna sin hund gå och ha ont det är ett rent helvete kan jag säga.

Enligt muntlig rehab plan så får jag gå lugna promenader i koppel på mjukt underlag.... Vi går nästan varje dag max 30 minuter på gräs och i fin skogsterräng.... i koppel så klart.
Jag får spåra i fin skog och jag får göra enkel lydnad i koppel... bara för att han ska bli lite lugn och tillfreds.

Men vissa dagar  fixar han  inte ens promenaderna i skogen... vissa dagar är han så halt efteråt... för att vissa inte visa allt för mycket...

Nu för en liten stund sedan så gick jag ner på min träningsplan... hundarna jätteglada... äntligen lite jobb.

Men det tog bara ngr sekunder och jag överdriver inte... så märkte jag på krutov att NÄ han kan/vill inte... jag trodde jag inbillade mig så jag fortsatte lite till men lite försiktigt... vet ni vad han gjorde ... jo han sprang ifrån mig efter en belöning och gick mot utgången..
MIN träningsnarkoman till hund ville inte... mina tårar trillade ner från kinden...

Nä så nu gör vi absolut inget mer än promenaderna... för han måste röra sig också...

Hoppas jag får besked så snabbt det bara går så vi får komma och han får hjälp....

stort suck...