vad besvärligt!



Vi kom iväg som det var tänkt i allafall... fick fika ohc vi var på glatt humör... vi plockade på oss det vi skulle ohc det som skulle hämtas på lagret noterades riktigt ohc nogrant.

På lagret hämtade vi ena saken efter den andra ohc när vi äntligen kommer till soffan...den stora grejen som gjorde att vi fick låna firma bilen för att få med oss hem... Då lyser rad 18 hyll plats 8 TOMT... slut i lager... va va !! kan inte vara sant... Jag tar kontakt med en personal... de vet inte om och när den kommer hem... titta förbi nästa vecka så kanske den kommit... fick jag till svar..
Jag kände hur jag började bli 3 ÅR... men jag vill ha min soffa NU!
Men ....jag tagit ledigt från jobbet, åkt 15 mil för just bara den soffan... ..fick verkligen bita hårt i tungan...men om jag ska vara ärlig så kunde jag nog bara hålla mig till 7 och ett halvt år.... tyvärr.

Allt rann av mig....  vad trist...men anna och robin var så gullig... de förgyllde min dag och vi packade de andra grejerna och åkte hemmåt...
Väl hemma hjälper Robin mig med att börja skruva...han upptäcker att det svarta borden var repigt och skavt på ovansidan förstås... mattan var smutsig och hyllorna vinda och vi får inte på nå vis ihop dom...  Då började 3 åringen komma tillbaka.... varför ska det vara så besvärligt och t råkigt nu när jag äntligen fick ett kvinnligt ryck att vilja förnya lite här hemma och göra sånt som de flera kvinnor tycker om...så ska allt trilskas...
Ni hör själva... 3 år räcker det;-))

I allafall hade vi mkt trevligt ohc vi provade både det ena och det andra;-)


Så gick det när kats skulle åka till den stora staden för att shoppa... tror hon håller sig hemma hädanefter;-)


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Men fy, så himla tråkigt! :/ får hoppas att dom får hem soffan snart då.

2007-08-15 @ 14:04:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback