hundskit

Har tränat hund i em/kväll... på skullen... gick mkt bra.. så himla kul. Två kompisar kom och det blev störning som heter duga... det är så bra.

sedan har vi firat ulf... och jag har VRÄKT i mig smörgåstårta ... så gott....  och mycket trevligt... mååånga skratt blev det:o)

Från det ena till det andra, bjuder på en istapp.... lekstugans tak..



Mina glasögon har kommit... fick sms meddelande i dag och jag tog hundarna på en promenad ner till optikern. Hade ingenstans att binda hundarna så jag frågade om jag fick ta med dom in... SJÄLVKLART sa optikern...

Jag la ner hundarna plats och de låg så stilla hela tiden, även kruttebus.... hon blev nog allt imponerad ... sa något om vad lugna och snälla de verkar vara....
Det rörde mitt moders hjärta ;o) hon skulle bara veta vilket vilddjur han är....

Promenaden hem med de nya "ögonen" på gick alldeles bra... (kan ju ställa till besvär när det är progressiva)... förutom att krutov dassade mitt i byn... löst... jag tog fram påse för att plocka upp efter honom... upptäcker att han skitit på kopplet... letar efter gammalt papper i fickan... torkar av och känner precis att pappret vikt sig på undersidan så jag får ... ja just det... jag får skit på fingrarna.... Jippie... letar efter mera papper med den andra handen och hittar ett till i fickan... torkar och torkar...  pust... kul å vara hundägare... alltid.


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Fast jag fick inleda min morgon med att skrubba skit på golvet under sängen. tog en kvart att få bort.. så lite mer synd om mej är det nog på bajs-fronten ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback